top of page

Bakt fiken med gåselever

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

50 g aprikos, tørket
50 g mango, tørket
50 g svisker
2 dl hvitvin, søt
Pistasjnøtter

200 g gåselever
1 ts rosepepper
1 ts sort pepper, kvernet

4 fiken, ferske
4 ts honning
4 ts Philadelphiaost

Kutt aprikos, mango og svisker i små biter. Kok dem møre i hvitvin. Tilsett et par spiseskjeer med finhakkede pistasjnøtter.
Kutt gåselever i biter. Stek dem 1-2 min på hver side i en teflonpanne. Strø over pepper.
Lag noen snitt i fikenene og press dem litt sammen i bunnen, slik at snittet åpner seg. Hell over honning. Bak fikenene i ovnen på 200 °C i ca 5 min. Ta dem ut og ha straks i 1 ts Philadelphiaost og en bit gåselever. Servér varme med aprikosblandingen.

TITLE

bottom of page