Avokadopuré
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
2 avokado
1 lime
1 dl yoghurt naturell
200 g mozzarellaost, fersk
Mel og egg til panering
Tortillachips, knust til små biter
Olje til fritering
Salat, frisk
1 rød chili
Koriander, frisk
1 ss sesamolje
Salt
Sesamfrø
Del avokado i to. Fjern steiner. Ta ut avokadokjøttet med en skje. Kjør kjøttet i en mikser med limesaft og yoghurt til en fin puré. Smak til med salt.
Del osten i små biter. Panér først i mel, så i egg, deretter i tortillachips. Vend i egg igjen og så i tortilla. Fritér i 2-3 min i varm olje.
Vask og riv salaten. Kutt chili i tynne strimler. Bland salat, chili og frisk koriander med olje og salt i en bolle. Legg en god skje med avokadopuré på hver tallerken. Ha på salat og legg på de varme mozzarellabitene. Strø over sesamfrø til slutt.