top of page

Aspargesfrikassé med posjert egg og grillede kamskjell

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

2 ss eddik
4 egg

12 kamskjell
1 ss olje
Salt og pepper

20 grønne aspargestopper, kokte
20 hvite aspargestopper, kokte
1 ss smør

1 dl melk
4 ss hvitvin
Salt

Dill til pynt

Kok opp en kjele med 2 liter vann og ha i eddik. Knekk i eggene og posjer på svak varme i ca 8 min.
Pensle kamskjellene med olje og krydre med salt og pepper. Grill skjellene i ca 2 min på hver side.
Surr aspargesene i smøret til de er varme.
Ha melk og vin i en kjele og smak til med salt. Pisk til et tykt skum over varme.
Anrett på fire tallerkener og pynt med dill.

TITLE

bottom of page