top of page

Andebryst med fikensaus

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

2 andebryst
Salt og pepper

2 dl andekraft
4 fiken
1 ss smør

4 biter foie gras
2 ss mel

Noen skiver trøffel
Røde spirer og salvie til pynt

Snitt skinnet på andebrystene og krydre med salt og pepper. Brun brystene i varm stekepanne og etterstek i ovn ved 180 °C i 8-12 min. La brystene hvile før de skjæres opp i skiver.
Kok opp andekraften og del fikener. Skrap ut innmaten fra fikenene og ha dem i sausen. Kok opp og smak til med salt og pepper. Montere sausen med smør.
Krydre foie gras med salt og pepper, og vend i mel. Stek på middels varme på begge sider til gjennomstekt.
Servér med skivet trøffel spirer og salvie.

Servér evt med noen ferske fiken.

TITLE

bottom of page