top of page
Andebryst med fikensaus
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
2 andebryst
Salt og pepper
2 dl andekraft
4 fiken
1 ss smør
4 biter foie gras
2 ss mel
Noen skiver trøffel
Røde spirer og salvie til pynt
Snitt skinnet på andebrystene og krydre med salt og pepper. Brun brystene i varm stekepanne og etterstek i ovn ved 180 °C i 8-12 min. La brystene hvile før de skjæres opp i skiver.
Kok opp andekraften og del fikener. Skrap ut innmaten fra fikenene og ha dem i sausen. Kok opp og smak til med salt og pepper. Montere sausen med smør.
Krydre foie gras med salt og pepper, og vend i mel. Stek på middels varme på begge sider til gjennomstekt.
Servér med skivet trøffel spirer og salvie.
Servér evt med noen ferske fiken.
TITLE
bottom of page