top of page
«Sandwich» med tartar av fjellørret
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
Fjellørrettartar:
400 g bein- og skinnfri filet av fjellørret (eller villmarksrøye)
1 ss flaksalt
2 ss god olivenolje
Sandwich:
8 tynne skiver hvitt brød
Olivenolje
1 ss einebær
1 ss brent sort pepper
1 dl creme fraiche
1 dl ørretrogn
Fjellørrettartar:
Finhakk fiskekjøttet og bland det med flaksalt og god olivenolje.
Sandwich:
Del brødet i like store firkanter. Pensle det med litt olje. Knus einebær og pepper, og dryss det over brødet. Stek det under press mellom bakepapir eller silikonmatter på 160 °C til det er sprøtt (12 – 16 minutter).
Smør et lag med creme fraiche på brødbitene. Ha på ørrertartar og legg dem sammen til små sandwicher. Topp med ørretrogn.
bottom of page