top of page

«Sandwich» med tartar av fjellørret

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

Fjellørrettartar:
400 g bein- og skinnfri filet av fjellørret (eller villmarksrøye)
1 ss flaksalt
2 ss god olivenolje

Sandwich:
8 tynne skiver hvitt brød
Olivenolje
1 ss einebær
1 ss brent sort pepper
1 dl creme fraiche
1 dl ørretrogn

Fjellørrettartar:
Finhakk fiskekjøttet og bland det med flaksalt og god olivenolje.

Sandwich:
Del brødet i like store firkanter. Pensle det med litt olje. Knus einebær og pepper, og dryss det over brødet. Stek det under press mellom bakepapir eller silikonmatter på 160 °C til det er sprøtt (12 – 16 minutter).
Smør et lag med creme fraiche på brødbitene. Ha på ørrertartar og legg dem sammen til små sandwicher. Topp med ørretrogn.

bottom of page