top of page
Valnøtt- og eplebrød

ART OF THE TITLE
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
1 brød
2 dl havregryn
5 dl hvetemel
1 dl linfrø
1 dl rosiner
1 dl hakkede valnøtter
2 ts bikarbonat
Litt salt
4 dl matyoghurt
3 ss flytende honning
1 revet eple
4 ss blandede nøtter og frø til topping
Bland først sammen alle de tørre ingrediensene i en bolle. Tilsett yoghurt, honning og eple, og rør sammen til en jevn røre.
Dekk innsiden av en brødform med bakepair, og ha i røren. Dryss over nøtter og frø.
Stek brødet nederst i ovn ved 175 °C i 1-1,5 time. Bruk en trepinne for å sjekke om brødet er ferdig. Er pinnen tørr så er brødet ferdig.
Avkjøl på rist.
bottom of page
