top of page

Valnøtt- og eplebrød

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

ART OF THE TITLE

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

1 brød

2 dl havregryn
5 dl hvetemel
1 dl linfrø
1 dl rosiner
1 dl hakkede valnøtter
2 ts bikarbonat
Litt salt
4 dl matyoghurt
3 ss flytende honning
1 revet eple
4 ss blandede nøtter og frø til topping

Bland først sammen alle de tørre ingrediensene i en bolle. Tilsett yoghurt, honning og eple, og rør sammen til en jevn røre.

Dekk innsiden av en brødform med bakepair, og ha i røren. Dryss over nøtter og frø.

Stek brødet nederst i ovn ved 175 °C i 1-1,5 time. Bruk en trepinne for å sjekke om brødet er ferdig. Er pinnen tørr så er brødet ferdig.
Avkjøl på rist.

bottom of page