top of page

Tyttebæris med steinsopp­karamell og mørk sjokolade

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

ART OF THE TITLE

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

6-8

Tyttebæris
2 l vaniljeis
2 dl crème fraîche
2 dl rørte tyttebær
1 dl hele tyttebær – spar noen til pynt

Mørk sjokolademousse
175 g mørk sjokolade av god kvalitet
175 g smør
175 g sukker
3 eggeplommer
3 eggehviter
1 klype salt

Steinsoppkaramell
20 g tørket steinsopp, i små biter
200 g vann
2 dl fløte
400 g sukker
100 g kaffe

Til servering
Rørte tyttebær
Hakkede valnøtter
Kakaonibs
Frysetørkete blåbær og tyttebær
Blålusern
Geitramsblomster

ELEGANT TITLE

bottom of page