top of page
Tilslørte bondegutter
ART OF THE TITLE
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
4 stk. pærer
6 ss sukker
½ dl vann
1 stk. kanelstang
2 ss smør
6 ss brødrasp
3 dl kremfløte
100 g peanøtter
1. Start med og skrelle pærene og ta ut frø.
2. Del pærene opp i biter og kok de møre i vann, kanel og 4 ss av sukkeret.
3. Avkjøl
4. Smelt smør og resten av sukkeret tilsett brødrasp og stek godt mens man rører.
5. Avkjøl 6. Pisk kremfløte
7. Anrett med pære, krem og brødraspblandingen lagvis i skåler.
8. Grovhakk peanøtter og rist disse lett i en varm stekepanne. 9. Når peanøttene er avkjølt toppes desserten med disse.
ELEGANT TITLE
bottom of page