Sveler med skogsbærkrem

ART OF THE TITLE
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
2 egg
2 ss sukker
5 dl kefirmelk
1 ss rømme
250 g mel
1/2 ts bakepulver
1/2 dl smør, smeltet
2 dl skogsbær
3 ss sukker
2 dl vann
2 dl kremfløte
Mynte til pynt
Pisk sammen egg og sukker. Ha i de andre ingrediensene. Bland godt. (La gjerne røren svelle i 20 min.) Stek små runde sveler i en stekepanne. Bruk eventuelt litt smør når du steker.
Ha halvparten av bærene (spar de peneste bærene til pynt) i en kjele sammen med sukker og vann. Kok til det begynner å tykne. Sil og sett kaldt.
Pisk kremfløte med litt av skogsbærene så du får en rød krem. Legg sveler og krem lagvis. Hell litt saus rundt om og pynt med bær og mynteblader.
Ha gjerne litt kanel, kardemomme eller appelsinskall i svelerøren, det gir en fin kontrast til bærsmaken.