top of page
Solbærparfait med rips
![chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg](https://static.wixstatic.com/media/a6e68a_f12f0f592f9547b29dee3c00e8c9aef8~mv2.png/v1/fill/w_600,h_680,al_c,q_95,enc_auto/chorizorulademedruccolaogurteromme.png)
ART OF THE TITLE
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
250 g frosne solbær
150 g sukker
4 eggeplommer
4 ss sukker
5 dl kremfløte
1 dl friske solbær
1 neve rips
Kok de frosne solbærene med 150 g sukker i 5 minutter på sterk varme. Avkjøl bærene.
Klem bærene gjennom en sikt.
Pisk eggeplommer og 4 ss sukker til eggedosis og vend inn solbærpureen.
Stivpisk fløten og vend den sammen med solbærmassen og friske solbær.
Ha parfaitmassen i en form og sett den i fryseren i minst 2 timer.
Servér med friske rips.
Server gjerne parfaiten med sabayonnesaus til.
ELEGANT TITLE
bottom of page