top of page
Sjokoladefondue
ART OF THE TITLE
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
1 ananas, i biter
200 g jordbær
2 kiwi
2 bananer (andre frukter kan også brukes, f.eks. kirsebær, pære, melon, epler, physalis)
2 dl kremfløte
100 g mørk sjokolade
100 g lys sjokolade
1 appelsin, revet skall og saft
Vask og skrell frukten og skjær dem i biter. Anrett frukten på et fat eller sett dem på spyd.
Varm opp fløten i en liten gryte og ha i sjokoladen. Smelt sjokoladen over middels varme mens du rører. Det må ikke bli for varmt, ellers brenner det seg. Ha appelsinsaften og det revne skallet i gryten med sjokoladen. Rør rundt.
Hell evt sjokoladeblandingen opp i en fonduegryte, og plasser den over brenneren. Dypp fruktbitene i sjokoladen!
Servér gjerne med vaniljeis til.
bottom of page