Søt suppe med sagogryn, kokos og banan
ART OF THE TITLE
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
5 dl vann
1/2 dl sagogryn
1 dl kokosmelk
3-4 ss sukker
Litt salt
400 g banan i biter
1/2 ts vaniljeekstrakt
2 ss ristede peanøtter, hakkede
Kok opp vann og pisk inn sagogryn. La det koke i ca. 15 minutter eller til sagogrynene begynner å bli myke. Rør hele tiden.
Tilsett kokosmelk, sukker og litt salt. La det koke i 1 minutt til sukkeret er løst opp.
Tilsett bananbiter og la det koke på svak varme i 2 minutter.
Smak til med vaniljeekstrakt og evt. mer sukker og salt. Ha litt vann eller kokosmelk i suppen hvis du synes den er for tykk.
Servér suppen varm eller lun med et dryss av hakkede peanøtter.
Juster smaken på suppen med lime- eller sitronsaft. Granateplekjærner og pasjonsfruktsaus smaker godt på suppen og ser fristende ut.