top of page
Rognebærbladsorbet
![chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg](https://static.wixstatic.com/media/4d127e_a0222f50fef947f49b7db1e4c5a53909~mv2.png/v1/fill/w_600,h_680,al_c,q_95,enc_auto/chorizorulademedruccolaogurteromme.png)
ART OF THE TITLE
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
For ca. 1 liter
1 l rognebærblader, plukket om våren i det de springer ut
1 l H-melk
2 dl mild honning
Varm melken til ca. 70 °C. Legg rognebærbladene i melken og la dem trekke i 2 døgn. Sil av.
Løs opp honningen i melken, men ikke la den bli varmere enn ca. 40 °C. Kjør blandingen i ismaskin, og servér sorbeten med en saftig sjokoladekake og sesongens bær.
ELEGANT TITLE
bottom of page