top of page
Rips og bringebær i sitronhonning
![chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg](https://static.wixstatic.com/media/a6e68a_cb41c60fc2c949e5bf2043ebce1d5e75~mv2.png/v1/fill/w_600,h_680,al_c,q_95,enc_auto/chorizorulademedruccolaogurteromme.png)
ART OF THE TITLE
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
200 g bringebær
200 g rips
1 sitron
4 ss honning
2 havrekjeks
Mynte, frisk til pynt
Rens bær. Fordel over i fire skåler.
Riv skall av sitronen. Varm opp honning til kokepunktet. Tilsett revet skall og ca 2 ts sitronsaft. Hell den varme honningen over bærene.
Knus over havrekjeks og pynt med frisk mynte.
Servér gjerne med en kule is.
ELEGANT TITLE
bottom of page