top of page

Rabarbraterte med vaniljeis

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

ART OF THE TITLE

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

2 egg
2 ss sukker
50 g mel
1 ts bakepulver
1 ts kanel, malt
40 g hasselnøtter, finhakket
50 g smør, usaltet og smeltet

100 g sukker
1 dl vann
2 stilker rabarbra
Perlesukker

Vaniljeis

Visp egg og sukker til eggedosis. Tilsett mel, bakepulver, kanel og hasselnøtter. Spe med smør. Fordel røren i fire smurte porsjonsformer eller en stor paiform.
Kok opp sukker og vann. Kutt rabarbra i tynne skiver. Trekk dem i sukkerlaken til de er helt myke. Legg rabarbra på toppen av hver terte og strø over litt perlesukker.
Stek tertene i ovn på 180 °C i 10-12 min.
Servér varme med vaniljeis.

bottom of page