top of page

Rabarbrasuppe

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

ART OF THE TITLE

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

4 stilker rabarbra
4 dl hvitvin, søt
1 ss honning

4 skiver
parmaskinke i små biter
2 ss solsikkeolje
Rips
4 ss pinjekjerner
4 skiver brie
Timian, frisk

Kutt en stilk rabarbra i fire biter à 5 cm. Del resten i små biter. Kok opp hvitvin og honning. Legg i all rabarbra. Ta ut de fire bitene straks de er møre, 2-3 min. Kok resten videre i ca 10 min. Avkjøl og sil suppen. Det er bare kraften som brukes.
Stek parmaskinke helt sprø i olje. Legg en bit på hver av de fire bitene med rabarbra. Legg de helt inntil hverandre i en ildfast form. Gratinér på 220 °C med overvarme, til osten smelter. Fordel suppen i fire skåler. Legg i rips, pinjekjerner og til slutt den varme gratinerte rabarbraen. Pynt med frisk timian.

ELEGANT TITLE

bottom of page