top of page
Plomme spongekake med pistasjnøtter og plommer
ART OF THE TITLE
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
Vanskelighetsgrad: Ganske enkel
Tid: 45 minutter
Spongekake
160 g egg, ca. 3 egg
75 g mel
90 g sukker
80 g smør, smeltet
25 g plommesaft
Pistasjnøtter
50 g pistasjnøtter
2 ss vann
1 ts salt
1 ts tørket chili
Plommer
2 plommer
1 ts honning
1 lime, saften
Spongekake
Bland alle ingrediensene og ha blandingen i en espumaflaske med 1 gasspatron og rist godt.
Stikk 3 små hull i bunnen av en pappkopp. Fyll koppen halvfull med blandingen. Stek en og en kake
i ca. 1 minutt i mikrobølgeovn.
Pistasjnøtter
Kok alle ingrediensene til vannet fordamper og stek deretter pistasjnøttene på 140 grader til de er sprø.
Plommer
Skjær plommer i tynne skiver og pensle med honning og lime.
bottom of page