top of page

Pisket ganache på mørk sjokolade med lakris og bringebær

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

ART OF THE TITLE

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

6

Vanskelighetsgrad: Enkelt

Tid: 30 minutter + avkjøling

Ganache på mørk sjokolade
75 g mørk sjokolade 64 % kakaomasse
2 ½ dl kremfløte
30 g sukker

Montering
Friske bringebær
Mørk sjokolade
Lakrispulver

Ganache på mørk sjokolade
Finhakk sjokoladen og smelt den. Kok opp fløte og sukker og hell halvparten over sjokoladen. Rør det godt sammen. Tilsett resten av fløten og rør kremen sammen. Sett den i kjøleskapet over natten til den er kald.


Montering
Spar noen hele bringebær, men kjør gjerne noen bringebær til puré i en foodprosessor. Smelt mørk sjokolade i vannbad og stryk den tynt utover et bakepapir. Sett sjokoladen i kjøleskapet til den stivner, og kutt eller brekk den i biter før ­servering.

Pisk sjokoladekremen forsiktig så den blir stiv og fyll den i en sprøytepose med stjernetyll. Sprøyt litt sjokoladekrem på en tallerken og dryss lakrispulver over. Server med bringebær og sjokoladepynt.

ELEGANT TITLE

bottom of page