top of page

Pikekyss

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

ART OF THE TITLE

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

1 eggehvite
60 g sukker
evt. blå og rød konditorfarge

Sett ovnen på 100 grader.

Sørg for at bakebollen og vispen er helt rene og tørre. Gni gjerne bollen med litt sitronsaft og salt før du har i eggehvitene. Pisk eggehvitene stive, og tilsett sukkeret litt og litt mens du fortsetter å piske til marengsen blir stiv og blank.

Pensle striper med konditorfarge i en sprøytepose og fyll posen med marengsmasse. Sprøyt små topper på et stekebrett med bakepapir. Stek dem i ovnen i ca. 1 time til de er tørre. Avkjøl dem gjerne i ovnen over natten, og la ovnsdøren stå åpen.

Oppbevar dem tørt i en tett boks, så holder de seg sprø.

bottom of page