top of page
Peach melba
ART OF THE TITLE
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
4 fersken
5 dl vann
2 dl sukker
1 vaniljestang delt i to
200 g bringebær
100 g melis
3 ss vann
Bringebær, friske til pynt
4 kuler is
2 ss pistasjnøtter, hakkede
Kok opp rikelig med vann. Lag et kryss i ferskenene og kok på kraftig varme i ca 1 min. Ha ferskenene over i isvann og trekk av skinnet.
Kok opp 5 dl vann med sukker og vanilje. Del fersken i to og fjern steinen. Legg de halve ferskenene i laken og la dem trekke i 30 min, eller til de myke.
Kjør bringebær, melis og vann til en saus. Sil gjennom en sikt.
Anrett fersken på tallerken. Hell over bringebærsaus. Ha is på toppen. Pynt med friske bringebær og pistasjnøtter.
ELEGANT TITLE
bottom of page