top of page

Pasjonfruktkrem

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

ART OF THE TITLE

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

8 pasjonfrukt
2 ss melis

4 dl kremfløte
120 g sukker
1 dl pasjonsfruktpuré

2 gelatinplater
1 ss vann, kokende

Mynteblader, friske

Del pasjonfrukt i to og skrap ut frøene med en skje. Bland frøene med 2 ss melis og sett til side.
Pisk en myk krem av fløte og sukker. Bland inn pasjonsfruktpureen.
Bløt gelatin i kaldt vann ca 5 min. Klem ut vannet og løs opp gelatinen i det kokende vannet.
Rør litt krem i gelatinen, og hell så denne blandingen bestemt i resten av kremen og rør rundt. Legg kremen tilbake i pasjonfrukten og hell over frøene. Pynt med frisk mynte.

ELEGANT TITLE

bottom of page