top of page
Panna cotta med basilikum coulis
ART OF THE TITLE
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
Panna cotta:
3 dl fløte
2 dl melk
½ vaniljestang
1 dl sukker
4 plater gelatin
Basilikum coulis:
2 dl sukker
2 dl vann
1 plante basilikum
Panna cotta:
1. Legg gelatinplatene i kaldt vann i 4 min, klem av vannet
2. Snitt opp vaniljestangen på langs og skrap ut frøene.
3. Kok opp melk, fløte, vaniljefrø/vaniljestangen og sukker, til sukkeret har løst seg opp.
4. Ta kjelen av platen og ta ut vaniljestangen.
5. Rør inn gelatinen
6. Hell blandingen over i små former og avkjøl i ca. 4 timer
Basilikum coulis.
1. Kok opp sukker og vann til sukkeret har løst seg opp, og la dette koke i ca. 5 min.
2. Avkjøl sukkerlaken
3. Kjør sukkerlaken og basilikum i en hurtighakke eller med stavmikser.
ELEGANT TITLE
bottom of page