top of page

Panna cotta med basilikum coulis

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

ART OF THE TITLE

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

Panna cotta:
3 dl fløte
2 dl melk
½ vaniljestang
1 dl sukker
4 plater gelatin

Basilikum coulis:
2 dl sukker
2 dl vann
1 plante basilikum

Panna cotta:
1. Legg gelatinplatene i kaldt vann i 4 min, klem av vannet

2. Snitt opp vaniljestangen på langs og skrap ut frøene.

3. Kok opp melk, fløte, vaniljefrø/vaniljestangen og sukker, til sukkeret har løst seg opp.

4. Ta kjelen av platen og ta ut vaniljestangen.

5. Rør inn gelatinen

6. Hell blandingen over i små former og avkjøl i ca. 4 timer

Basilikum coulis.
1. Kok opp sukker og vann til sukkeret har løst seg opp, og la dette koke i ca. 5 min.

2. Avkjøl sukkerlaken

3. Kjør sukkerlaken og basilikum i en hurtighakke eller med stavmikser.

ELEGANT TITLE

bottom of page