Moltemuffins med råkrem og granskuddgelé
ART OF THE TITLE
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
Granskuddgelé:
1 dl granskudd, blansjerte
1 pk Freia stikkelsbærgelé
Moltemuffins:
2 egg
1 1/2 dl sukker
75 g smør, smeltet
3 dl mel
1 ts bakepulver
1/2 dl melk
2 dl molter
Råkrem:
3 eggeplommer
3 ss sukker
2 1/2 dl kremfløte, pisket
Granskuddgelé: Kok opp 3 dl vann. Ha i granskuddene og kok i 10 min. Miks og sil. Ha i gelépulver, rør godt om og sett kaldt. Kutt geleen i biter ved servering. (Hvis du ikke finner granskudd går det fint å bruke rosmarin).
Moltemuffins: Sett ovnen på 225 °C. Visp egg og sukker til eggedosis. Tilsett smør, mel og bakepulver vekselvis med melk. Ha i molter. Fordel røren i muffinsformer og stek midt i ovnen 12-15 min.
Råkrem:
Pisk eggedosis av eggeplommer og sukker. Rør forsiktig inn pisket krem.
Dryss litt kanel over ved servering. Ha gjerne bærsaus og syltetøy til.