Mocca-sufflé
ART OF THE TITLE
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
6-8
½ l h-melk
125 g hvetemel
125 g sukker
25 g smør
50 g sjokolade
2 ts. frysetørket kaffe
5 stk. eggeplommer
5 stk. eggehviter
Kok opp melk, hvetemel, sukker og kaffe og la dette koke i ca. 2-3 min.
Rør inn smør og sjokolade.
Pisk eggeplommene og tilsett det i blandingen og gi et raskt oppkok, deretter avkjøl.
Sett ovnen på 200°C og pensle formene med smør før man strør sukker rundt i formene. Snu formen rundt slik at overflødig sukker drysser ut.
Stivpisk eggehviten og vend dette forsiktig inn i to omganger, i den avkjølte massen.
Fordel massen i formene og fyll helt opp til kanten, bruk en stekespade til og glatte toppen.
Tørk av kanten, slik at ikke suffleen stetter seg fast og dermed ikke blåser seg opp.
Stek suffleen i ovnen i ca.15 min. NB: Ikke åpne ovnen før 15 min. se heller igjennom glasset om suffleen begynner og bli ferdig.