top of page
Mascarponekrem
ART OF THE TITLE
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
100 g mascarpone
1 dl crème fraîche
1 lime
1 ss melis
1 blodappelsin
1 dl sukker
2 ss vann
50 g sesamfrø
Bakepapir
Formfett
5 oliven, grønne
1 ss valnøttolje
Basilikum, frisk
Visp mascarpone og crème fraîche stivt. Riv i skallet av 1 lime og tilsett melis.
Skjær av skallet på appelsinen med en kniv. Bruk en liten kniv til å skjære ut fileter, frie for hinner og bittert hvitt skall.
Kok sukker og vann til lys karamell. Tilsett sesamfrø. Rør rundt en gang og hell massen ut på et bakepapir med ørlite formfett. Dra massen utover papiret med en skje, slik at det blir et tynt lag. Avkjøl i romtemperatur. Knekk opp i biter.
Fjern steiner i oliven. Finkutt kjøttet og bland med valnøttolje. Pynt med frisk basilikum.
ELEGANT TITLE
bottom of page