Mangosorbet uten ismaskin

ART OF THE TITLE
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
8
Vanskelighetsgrad: Enkelt
Tid: 35 minutter
Sorbet
500 g mango
100 g melis
4 ss sitronsaft
Tuile
90 g romtemperert
smør
90 g honning
90 g mel
90 g eggehviter (3 stk)
Litt kakaopulver
Mangosalat
Mango i terninger
Physalis
Sukker
Sitronsaft
Mangosorbet
Del mangoen i biter på ca. 2 x 2 cm. Fordel dem utover et brett og sett dem i fryseren slik at de blir helt fryst. Ha fryste mangoterninger, melis og sitronsaft i en foodprosessor, og kjør det glatt. Sett røren tilbake i fryseren til sorbeten er fast.
Tuile
Rør alle ingrediensene sammen og tilsett litt kakaopulver for å gi farge. Sprøyt eller smør massen tynt ut på et bakepapir. Jeg har brukt en silikonmatte med sirkelformer. Denne kan kjøpes i spesialbutikker for bakeutstyr. Stek kjeksene på 170 °C til de er gylne, ca. 5-10 minutter.
Mangosalat
Smak mango og physalis til med sukker og sitronsaft.
Til servering
Anrett mangosorbet og mangosalat i en posjonsbolle. Server med tuile.