top of page

Mangosorbet og konfektkake

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

ART OF THE TITLE

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

200 g sjokolade mørk
2oo g smør 4 stk.
egg 200 g sukker
200 g hvetemel
1 ts Bakepulver
100 g marsipan 100 g valnøtter

Smelt sjokoladen og smøret på lav varme i en kjele Pisk egg og sukker til eggedosis Hell den smeltede smøret og sjokoladen sammen med eggedosisen Bland melet og bakepulver inn i massen. Tilsett hakkede valnøtter og marsipan i massen. Hell alt sammen i en godt smurt 24 cm. form. Stek kaken på 225°C i 12- 15 min Avkjøl på rist Mangosorbet 500 g frossen mango 3 ts melis 2 stk. egg Kjør mangoen sammen med melis i en hurtighakke eller blender Tilsett egg og kjør sorbeten til den får en kremet konsistens Sett sorbeten i frysen til du skal servere

ELEGANT TITLE

bottom of page