top of page
Mangomousse med pasjonsfrukt
ART OF THE TITLE
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
2 modne mango
3 gelatinplater
1 1/2 dl melis
2 ss sitronsaft
2 dl yoghurt
3 dl kremfløte
4 pasjonsfrukter
4 ss sukker
8 ss vann
Basilikum til pynt
Mangomousse: Skrell mangoer og kutt fruktkjøttet i biter. Ha kjøttet i en kjele og dekk med vann. Kok i 10 min. Sil fra vannet og miks til puré, avkjøl. Bland i melis, sitronsaft og yoghurt. Legg gelatinplater i kaldt vann. Pisk fløten stiv. Smelt gelatinplatene i en kjele med litt vann og hell forsiktig i mangopureen mens du rører. Vend i fløten. Fordel moussen i glass og sett kaldt.
Pasjonsfrukt: Del pasjonsfruktene og ha innmaten i en kjele sammen med sukker og vann. Kok i 10 min og sett kaldt.
Ved servering toppes moussen med pasjonsfruktsaus og basilikumblader.
ELEGANT TITLE
bottom of page