top of page
Mango og pasjonsfruktparfait

ART OF THE TITLE
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
6
½ mango
2 pasjonsfrukter
1 vaniljestang
4 eggeplommer
5 sukker
4 dl fløte
1. Skrell mangoen og del pasjonsfruktene i to. Sil bort frøene. Kjør mango og pasjonsfrukt til en puré med en stavmikser.
2. Del vaniljestangen på langs og skrap ut førene.
3. Rør sammen eggeplommer, sukker og vaniljestang/frøene i en stålbolle og sett bollen over varmt vann. Pisk hele tiden til massen blir varm og sukkeret har løst seg opp. Ta ut vaniljestangen.
4. Pisk massen videre i maskin til en tykk eggedosis.
5. Stivpisk fløten og bland den med eggedosisen.
6. Tilsett fruktpureen.
7. Fyll blandingen i en brødform eller bolle og dekk med plastfolie. Frys den i 4-5 timer.
8. Ta parfaiten ut av fryseren 20 minutter før servering.
ELEGANT TITLE
bottom of page