Mørk og lys sjokoladeterrin

ART OF THE TITLE
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
500 g crème fraîche
225 g sjokolade, mørk
275 g sjokolade, hvit
1 pk bringebærgelé
1 dl bringebærsaus
1 kurv bringebær
Mynte til pynt
Fordel crème fraîche i to små skåler. Ha sjokoladen i to små skåler. Sett skålene i varmt vann slik at sjokoladen smelter og crème fraîche får samme temperatur som sjokoladen.
Bland crème fraîche med sjokolade slik at du har en mørk og en hvit sjokoladerøre. Hell rørene i ulike lag i en form (kjøl ned i fryseskap mellom hvert lag). Sett kaldt i 8 timer.
Lag bringebærgelé som anvist på pakken, hell opp i små skåler og sett kaldt.
Ved servering kuttes terrinen i skiver og serveres med gele, bær og saus. Pynt med mynte.
Smak gjerne til sjokoladen med kaffe eller appelsin. Pynt med andre frukter og bær.