top of page

Lun salat med andeconfit, moreller og lakrissaus

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

ART OF THE TITLE

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

6 egg (eller sju hvis de er veldig små)
6 dl sukker
Ha i:
3,75 dl nøytral olje (f.eks. rapsolje)
3 toppede ts bakepulver
3 toppede ts kanel
3 toppede ts natron
7,5 dl hvetemel
1 kg raspete gulrøtter

Ha kakerøren i en smurt langpanne (ca. 36 x 32 cm), og stek kaken på 180 grader i ca. 40 – 50 minutter.

​Fyll:
1 pk Philadelphia-ost, 500 g
Ca. 1 3/4 dl smeltet smør
Ca. 375 g melis

Pisk ingrediensene til fyllet til en jevn og luftig topping. Avkjøl kaken, og smør raust med smørkrem over.

bottom of page