top of page
Kremet couscous
ART OF THE TITLE
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
1 dl vann
1 dl limesaft
1 ss sukker
100 g couscous
1 ss crème fraîche
100 g sukker
2 ss vann
1 ss vann
1 ss smør
200 g ananas, finhakket
1 ss chili, finhakket
1 lime
50 g pistasjnøtter
1 dl mango i tynne strimler
Eventuelt vaniljeis
Kok opp vann, limesaft og sukker. Hell den varme laken over couscous. La stå 10 min. Vend inn crème fraîche. Fyll 4 porsjonsformer eller kaffekopper halvfulle med couscous.
Kok sukker og 2 ss vann til karamell. Ha i 1 ss vann og smør. Ha i ananas og chili. Kok på svak varme i 7-8 min. Smak til med limesaft.
Anrett ananas på toppen av couscous. Topp med pistasjnøtter og mango. Servér mens ananas fortsatt er varm, aller helst med en kule vaniljeis på toppen.
bottom of page