top of page

Kiwiterte med banan- og vaniljepuré, kokos og sorbet

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

ART OF THE TITLE

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

4 biter butterdeig
6 kiwi, skrelt og i skiver
2 ss smør, smeltet
2 ss sukker

1 banan
2 ss crème fraîche
1 vaniljestang, delt i to
1 ss honning
1 ss limesaft

4 kuler sorbet
4 ss kokosmasse
Mynte til pynt

Kjevle ut butterdeigplatene og kutt ut fire firkantede eller runde bunner. Fordel kiwiskiver på bunnene og pensle med smeltet smør. Dryss over sukker. Stek i ovn på 225 °C i ca 10 min.
Miks banan med créme fraîche. Smak til med vaniljefrø, honning og limesaft.
Servér kiwiterter med bananpuré og sorbet. Dryss over kokosmasse og pynt med mynte.

Bruk gjerne andre frukter til terten, f.eks. ananas, jordbær eller mango.

ELEGANT TITLE

bottom of page