top of page
Karamellpudding med kokos

ART OF THE TITLE
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
Karamellsaus:
2 dl sukker
1 dl kokosvann
4 små porsjonskåler
Pudding:
4 1/2 dl kokoskrem
4 ss sukker
4 egg, sammenpiskede
1-2 ts vaniljeessens
1 dl fersk kokos, revet eller kokosmasse
Karamellsaus: Ha sukker og kokosvann i en kjele og kok til det tykner og er lysebrunt. Fordel karamellsausen i porsjonskålene.
Pudding: Ha kokoskrem, sukker og egg i en kjele og kok såvidt opp. Må ikke koke, da blir det eggerøre! Ha i vaniljeessens og sil røren. Ha revet kokos i formene med karamellsausen og hell i røren.
Stek formene i vannbad mitt i ovn ved 160 °C i 25 minutter eller til kremen er stivnet. Avkjøl i kjøleskapet i et par timer før servering.
Servér med sitrusfrukter og bær etter ønske. Lettpisket krem passer bra til.
bottom of page