top of page
Karamellisert butterdeig
ART OF THE TITLE
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
2 plater butterdeig
Melis
2 dl vaniljekrem
Frisk frukt og bær som plommer, bringebær, rips, bjørnebær o.s.v
Butterdeigen kjevles ut til dobbel størrelse. Del deigen i 12 like store rektangler. Legg emnene over på et brett med bakepapir. Prikk masse små hull i deigen med en gaffel, slik at de ikke hever. Ha et nytt bakepapir over og legg på et nytt brett, slik at de ligger i press.
Stekes på 200 °C, i 10-12 min, eller til de er lysebrune. Ta dem ut. Sikt over melis. Sett tilbake i ovnen, uten press, til melis smelter. Avkjøl.
Ha vaniljekrem i en sprøytepose. Sprøyt en stripe med krem på hver butterdeig. Legg på frisk frukt og bær. Anrett i høyden på tallerken.
ELEGANT TITLE
bottom of page