top of page
Karamellbakte pærer
ART OF THE TITLE
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
8 små pærer
2 dl sukker
4 ss vann
5 dl søt hvitvin
1 kanelstang
1 vaniljestang
5 dl vann
1 ss smør
50 g hasselnøtter
1 ts kanel, malt
4 ss kesam
1 ss honning
Urter til pynt, friske
Skrell pærer og ta ut kjernen, men la toppen og stilken sitte på. Kok sukker og vann til karamell. Tilsett hvitvin, kanelstang, vaniljestang delt i to og vann. Kok pærene møre i laken, det tar ca 2 timer. Ta pærene ut av laken og kok ned til sirupkonsistens. Tilsett smør og finhakkede nøtter. Vend pærene i laken før servering.
Bland sammen kanel, kesam og honning. Servér pærene med kremen og bruk friske urter som pynt.
ELEGANT TITLE
bottom of page