top of page
Jordbærsuppe med kanel og basilikum

ART OF THE TITLE
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
150 g sukker
5 dl vann
500 g jordbær, frosne
1 kanelstang, knekket opp i små biter
1 ts maizena
2 ss vann
2 dl hvitvin, søt
12 jordbær, friske i båter
6 basilikumblader, friske finhakket
4 ss pinjekjerner, ristet
Kok opp sukker og vann. Ha i jordbær og kanelstang. La det trekke i 20 min, uten at det koker. Sil vekk jordbær og kanel.
Rør ut maizena i kaldt vann og rør inn i suppen. Kok opp og la det småkoke i 3-4 min. Avkjøl.
Tilsett hvitvin. Fordel jordbær, basilikum og pinjekjerner i fire glass. Hell over suppen og servér straks.
Servér gjerne med en kule jordbærsorbet.
bottom of page