top of page
Jordbærravioli
ART OF THE TITLE
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
1/2 vaniljestang
2 1/2 dl melk
50 g sukker
2 eggeplommer
20 g maizena
Saften av 1/2 appelsin
4 plater gelatin
Bakepapir
600 g jordbær, grovhakket
1 lime, revet skall
Del vaniljestangen i 2 og skrap løs frøene. Kok opp melk, sukker og vaniljestang/-frø. Varm opp eggeplommer, maizena og appelsinsaft. Rør godt.
Bland de to massene i kjelen. Bløt opp gelatinplatene i kaldt vann, klem av vannet og bland inn i røren mens den kokes opp. Ta kjelen av varmen. Smør deigen utover bakepapir i ca 2 mm tykkelse og sett i fryseren.
Ta ut deigen når den er stivnet. Skjær firkanter på ca 5x5 cm. Legg jordbær og limeskall midt på én plate, dekk til og klem igjen med en annen. Sett raviolien kaldt til servering.
ELEGANT TITLE
bottom of page