top of page

Iskrem med moreller og hvit sjokolade

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

ART OF THE TITLE

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4 porsjoner

4 dl moreller
0,5 dl vann
2 ss sukker
Revet skall fra 1/2 sitron
4 dl kremfløte
200 g hvit sjokolade
2 egg

Del morellene og fjern steinene. Ha moreller i en kjele sammen med vann, sukker og sitronskall. Kok i 10 minutter eller til det tykner noe. Avkjøl i kjøleskap.

Smelt sjokoladen. Pisk eggeplommer luftige, og tilsett sjokoladen. Pisk kremfløten, og vend sammen med eggekrem og moreller.

Ha ismassen i en form, og dryss over litt revet sjokolade.

Sett formen i fryseren i minst 3 timer.

Sett formen 30 minutter i kjøleskapet før servering så isen blir litt myk.

bottom of page