top of page
Ingefærsyltet ananas med kokossorbet og bakt hvit sjokolade
ART OF THE TITLE
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
Vanskelighetsgrad: Ganske enkel
Tid: 35 minutter
Ingefærsyltet ananas
1 ananas, i biter
100 g sukker
2 dl vann
2 cm ingefær, i biter
Kokossorbet og bakt sjokolade
8 dl kokosmelk
150 g sukker
1 lime, saften
2 ss vann
100 g hvit sjokolade
Ingefærsyltet ananas
Kok opp sukker, vann og ingefær.
Hell laken over ananasen og la det trekke.
Kokossorbet og bakt sjokolade
Bland sukker, limesaft og vann i en kjele og
la sukkeret løse seg opp. Vend inn kokosmelken og kjør røren i
en iskremmaskin. Bak sjokoladen på 140 grader
til den er gyllen. Avkjøl og kutt i biter.
ELEGANT TITLE
bottom of page