top of page

Hvit sjokolade med granateplefyll

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

ART OF THE TITLE

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

Vanskelighetsgrad: Ganske enkel

Tid: 45 minutter

400 g hvit sjokolade

Granateplefyll
1 dl fløte
2 dl granateplejuice
300 g hvit sjokolade

Sjokoladen
Smelt 2/3 av sjokoladen til en maks temperatur på 48 grader. Tilsett resten av sjokoladen og rør til den er klumpfri. Hell sjokoladeblandingen i kuleformer og hell den ut igjen slik at det dannes et tynt skall. Avkjøl skallene i romtemperatur og bank kulene ut av formen.

Granateplefyll
Kok opp fløte og juice. Hell blandingen over sjokoladen og rør til den er klumpfri. Avkjøl og fyll sjokoladekremen i sjokoladeskallene.

ELEGANT TITLE

bottom of page