top of page
Honningnøtter med blåmuggost og fruktsalat
ART OF THE TITLE
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
Honningnøtter:
2 ss honning
1 dl nøtter, blandede usaltede
1-2 ss vann
Fruktsalat:
2 epler
2 sharonfrukter eller 10 blå druer
1 ss sitronsaft
140 g Høng Danablu eller annen blåmuggost, romtemperert
Honningnøtter: Ha honning og nøtter i en kjele og kok til honningen begynner å bli lysebrun. Ha i vannet og la kjølne.
Fruktsalat: Skrell og terne epler. Skyll og terne sharonfrukter eller druer og bland med sitronsaft.
Del osten i fire biter og servér med nøtter og fruktsalat.
Ha gjerne litt andre frukter og bær i salaten. Appelsin og jorbær smaker veldig godt til blåmuggost.
ELEGANT TITLE
bottom of page