top of page
Honningkrem med chili og limegelé
ART OF THE TITLE
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
Vanskelighetsgrad: Ganske enkel
Tid: 45 minutter
Honningkrem
2 dl fløte
1 grønn chili, finhakket
200 g hvit sjokolade
2 pl gelatin, bløtlagt
1 eggeplomme
2 ss honning
6 dl fløte, lett pisket
Limegelé:
1 dl limejuice
1 ss sukker
2 pl gelatin, bløtlagt
Kok opp fløte og grønn chili, hell det over sjokoladen og rør til den er klumpfri. Rør inn gelatin, eggeplomme og honning og avkjøl blandingen til ca. 37 grader. Vend inn fløten og hell kremen i en form. Sett den i kjøleskapet eller fryseren til den stivner. Kok opp limejuice og sukker. Ha i gelatin og hell geleen i en form. Topp honningkremen med gelé. Server gjerne med friske bær.
bottom of page