top of page
Honning- og sitronglaserte frukter og bær
ART OF THE TITLE
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
3 ss smør
3 ss honning
1 sitron
600 g frukter og bær i biter
1 dl vann
1 dl sukker
1/2 potte peppermynte
20 g sjokolade, hvit
20 g mandler uten skall
4 små skiver sukkerbrød
1 beger kokosis
Smelt smør og honning, riv i sitronskall og press i saften. Rens og kutt opp frukter og bær og stek forsiktig i stekepanne. Glasér frukt og bær i honningsmøret.
Kok opp vann og sukker, sett i kjøleskapet. Plukk blader fra mynten og bland med sjokolade og mandler. Miks med den kalde sukkerlaken til du har en grønn myntepesto.
Grill eller stek sukkerbrødet og servér med kokosis, frukt, bær og pesto.
ELEGANT TITLE
bottom of page