top of page
Gorgonzola Dolce med sursøte frukter
ART OF THE TITLE
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
400 g Gorgonzola Dolce
2 ss rosiner, lyse
4 mango, tørkede og finkuttet
1 lime
2 ss epleeddik
1/2 mango, finkuttet
2 ss nøtteolje
1 blodappelsin
Del osten i fire like store deler.
Ha rosiner, tørket mango, saft av 1 lime og epleeddik i en kjele. Kok opp og sett til side. La fruktene trekke til seg all væsken. Tilsett frisk mango og nøtteolje.
Skjær vekk skallet på en blodappelsin med en kniv. Bruk en liten kniv til å skjære ut fileter frie for hinner og bittert hvitt skall.
Fordel osten på fire tallerkener. Hell over saus og topp med blodappelsiner.
Servér med nøtte- eller fruktbrød ved siden av.
ELEGANT TITLE
bottom of page