top of page
Glasert banan
ART OF THE TITLE
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
2 dl sukker
1 dl vann
1 kanelstang
1 dl vann
2 ss smør
1 sitron
4 bananer
1 pasjonfrukt
50 g pinjekjerner, ristet
1 dl rips
1 kiwi
Kok sukker og vann til lys karamell. Tilsett kanelstang og vann. Kok opp. Rør inn smør. Smak til med saft av 1 sitron. Skrell bananer og del i biter. Legg dem over i noe ildfast. Hell over karamell. Dekk med aluminiumsfolie. Bak i ovn på 180 °C i 5 min. Avkjøl bananene i laken.
Ta frøene ut av pasjonfrukten. Bland med et par spisekjeer av laken fra bananene. Bland i pinjekjerner og rips. Bruk som saus.
Mos kiwi med en skje. Bland med et par spisekjeer fra bananlaken. Bruk som saus.
Servér med iskrem eller isparfait.
bottom of page