top of page

Glasert banan

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

ART OF THE TITLE

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

2 dl sukker
1 dl vann
1 kanelstang
1 dl vann
2 ss smør
1 sitron
4 bananer

1 pasjonfrukt

50 g pinjekjerner, ristet
1 dl rips

1 kiwi

Kok sukker og vann til lys karamell. Tilsett kanelstang og vann. Kok opp. Rør inn smør. Smak til med saft av 1 sitron. Skrell bananer og del i biter. Legg dem over i noe ildfast. Hell over karamell. Dekk med aluminiumsfolie. Bak i ovn på 180 °C i 5 min. Avkjøl bananene i laken.
Ta frøene ut av pasjonfrukten. Bland med et par spisekjeer av laken fra bananene. Bland i pinjekjerner og rips. Bruk som saus.
Mos kiwi med en skje. Bland med et par spisekjeer fra bananlaken. Bruk som saus.

Servér med iskrem eller isparfait.

ELEGANT TITLE

bottom of page