top of page

Glasert banan

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

ART OF THE TITLE

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

2 dl sukker
1 dl vann
1 kanelstang
1 dl vann
2 ss smør
1 sitron
4 bananer

1 pasjonfrukt

50 g pinjekjerner, ristet
1 dl rips

1 kiwi

Kok sukker og vann til lys karamell. Tilsett kanelstang og vann. Kok opp. Rør inn smør. Smak til med saft av 1 sitron. Skrell bananer og del i biter. Legg dem over i noe ildfast. Hell over karamell. Dekk med aluminiumsfolie. Bak i ovn på 180 °C i 5 min. Avkjøl bananene i laken.
Ta frøene ut av pasjonfrukten. Bland med et par spisekjeer av laken fra bananene. Bland i pinjekjerner og rips. Bruk som saus.
Mos kiwi med en skje. Bland med et par spisekjeer fra bananlaken. Bruk som saus.

Servér med iskrem eller isparfait.

bottom of page