top of page
Glasert banan
ART OF THE TITLE
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
2 dl sukker
1 dl vann
1 kanelstang
1 dl vann
2 ss smør
1 sitron
4 bananer
1 pasjonfrukt
50 g pinjekjerner, ristet
1 dl rips
1 kiwi
Kok sukker og vann til lys karamell. Tilsett kanelstang og vann. Kok opp. Rør inn smør. Smak til med saft av 1 sitron. Skrell bananer og del i biter. Legg dem over i noe ildfast. Hell over karamell. Dekk med aluminiumsfolie. Bak i ovn på 180 °C i 5 min. Avkjøl bananene i laken.
Ta frøene ut av pasjonfrukten. Bland med et par spisekjeer av laken fra bananene. Bland i pinjekjerner og rips. Bruk som saus.
Mos kiwi med en skje. Bland med et par spisekjeer fra bananlaken. Bruk som saus.
Servér med iskrem eller isparfait.
ELEGANT TITLE
bottom of page