top of page

Fritert banan med vaniljeis og sjokolade- og chilisaus

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

ART OF THE TITLE

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

Vanskelighetsgrad: Ganske enkel

Tid: 45 minutter

1 banan
1 egg
1 ss hvetemel
1 pk pankomel
5 dl frityrolje

Sjokolade- og chilisaus
100 g fløte
1/2 rød chili, finhakket
200 g kokesjokolade

Vaniljeis
6 dl kremfløte
3 dl helmelk
150 g sukker
1 vaniljestang
8 eggeplommer

Banan
Del bananen i biter. Bland egg og hvetemel og dypp bananen i blandingen. Vend bitene i pankomel. Friter dem på ca. 160 grader til de er gylne.

Sjokolade- og chilisaus
Kok opp fløte og chili. Hell blandingen over sjokoladen og rør til sausen er klumpfri.

Vaniljeis
Kok opp fløte, melk, sukker og vaniljestang og hell blandingen over eggeplommene. Varm blandingen til 85 grader, avkjøl og kjør den i iskremmaskin.

ELEGANT TITLE

bottom of page