top of page
Fritert banan med vaniljeis og sjokolade- og chilisaus
ART OF THE TITLE
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
Vanskelighetsgrad: Ganske enkel
Tid: 45 minutter
1 banan
1 egg
1 ss hvetemel
1 pk pankomel
5 dl frityrolje
Sjokolade- og chilisaus
100 g fløte
1/2 rød chili, finhakket
200 g kokesjokolade
Vaniljeis
6 dl kremfløte
3 dl helmelk
150 g sukker
1 vaniljestang
8 eggeplommer
Banan
Del bananen i biter. Bland egg og hvetemel og dypp bananen i blandingen. Vend bitene i pankomel. Friter dem på ca. 160 grader til de er gylne.
Sjokolade- og chilisaus
Kok opp fløte og chili. Hell blandingen over sjokoladen og rør til sausen er klumpfri.
Vaniljeis
Kok opp fløte, melk, sukker og vaniljestang og hell blandingen over eggeplommene. Varm blandingen til 85 grader, avkjøl og kjør den i iskremmaskin.
ELEGANT TITLE
bottom of page