top of page

Ferrero Rocher-kake

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

ART OF THE TITLE

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

Bunn
1 1/2 pakke Oreo-kjeks (225 g)
50 g smeltet smør

Fyll
700 g Philadelphia kremost naturell
400 g Nugatti (gjerne Nugatti Nøtteknas eller lignende)

Pynt
2 dl kremfløte
50 g hakkede hasselnøttkjerner
9 Ferrero Rocher kuler

Kle en rund form, som er 21–23 cm, med bakepapir.
Knus Oreo-kjeksene i en foodprosessor eller lignende. Smelt smøret og bland det med den knuste kjeksen.

Ha blandingen i formen og press den forsiktig sammen slik at du får en jevn bunn. Sett bunnen i fryseren mens du lager fyllet.

Bland kremosten med Nugatti. Ha blandingen over den fryste bunnen. Sett formen i kjøleskapet ½–1 time.

Pynt kaken med pisket krem, hakkede hasselnøtter og Ferrero Rocher kuler.

Tips: Kan også serveres som iskake. La formen stå i fryseren før du pynter den. Ta den ut ca. 1/2 time før servering.

bottom of page