Ferrero Rocher-kake

ART OF THE TITLE
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
Bunn
1 1/2 pakke Oreo-kjeks (225 g)
50 g smeltet smør
Fyll
700 g Philadelphia kremost naturell
400 g Nugatti (gjerne Nugatti Nøtteknas eller lignende)
Pynt
2 dl kremfløte
50 g hakkede hasselnøttkjerner
9 Ferrero Rocher kuler
Kle en rund form, som er 21–23 cm, med bakepapir.
Knus Oreo-kjeksene i en foodprosessor eller lignende. Smelt smøret og bland det med den knuste kjeksen.
Ha blandingen i formen og press den forsiktig sammen slik at du får en jevn bunn. Sett bunnen i fryseren mens du lager fyllet.
Bland kremosten med Nugatti. Ha blandingen over den fryste bunnen. Sett formen i kjøleskapet ½–1 time.
Pynt kaken med pisket krem, hakkede hasselnøtter og Ferrero Rocher kuler.
Tips: Kan også serveres som iskake. La formen stå i fryseren før du pynter den. Ta den ut ca. 1/2 time før servering.
