top of page
Budapestkake
ART OF THE TITLE
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
Bunner:
6 eggehviter
3 dl sukker
60 g Maizenamel
100 g hasselnøtter
Kremfyll:
3 dl kremfløte
5 ss aprikossyltetøy
2 ss melis
1 ½ boks med hermetiske klementiner
Pisk eggehvitene stive.
Tilsett sukkeret litt og litt og pisk til en stiv marengsmasse.
Tilsett maizenamelet og malte hasselnøtter.
Fordel marengsmassen i to runde former (24-26 cm) med bakepapir i bunnen.
Dryss litt finhakket nøtter over bunnene.
Stek bunnene midt i ovnen på 175°C i 15-20 min.
Avkjøl bunnene.
Kremfyll:
Stivpisk kremfløte og melis.
Grov hakk klementinene og tilsett de i kremen.
Montering av kaken:
Smør aprikossyltetøyet over den ene bunnen og tilsett kremen.
Legg den andre bunnen over og pynt med melis.
ELEGANT TITLE
bottom of page