top of page

Bounty og ananas i rom

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

ART OF THE TITLE

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

2 dl ananas, finhakket
2 ss mynte, finhakket
4 ss rom, mørk

2 dl kokos, tørket
1/2 dl kokosmelk, søt type
2 ss melis
1 eggehvite

125 g sjokolade, mørk

Bland ananas med mynte og rom. Marinér i minst en time.
Ha kokos, kokosmelk og melis i en kjele. Kok til det tykner såvidt. Tilsett eggehvite og kok 2 min under omrøring. Avkjøl.
Smelt sjokolade i vannbad.
Rull kokosmassen ut til 4 små pølser. Legg dem på en rist og hell over sjokolade.
Anrett ananas på tallerken. Bruk en palett og flytt sjokoladen over på tallerken.

ELEGANT TITLE

bottom of page